Cronica VIII COPA COSTA DAURADA CDT 0*

Cronica VIII COPA COSTA DAURADA CDT 0*

Oct 15, 2015 0 Por TopCavalls Redacción

EL dia 20 de setembre a les instal,lacions que té el club hipic Castells a la poblacio de Vinyols i els Arcs es celebra el que fou la VIII COPA COSTA DAURADA de doma classica.

Un classic dins del programa esportiu de la doma a les comarques de Tarragona.

El dia es desperta esplendidament mantenint-se fins el final de la competicio, permeten aixi un concurs amb molt de public i amb una competicio molt fluida. El bar dona un servei esplendit a tots els concursants aixi com al public assistent. Cal destacar el que hi ha va sent tradicio: la fideuada   cosa que agraeixen molt els participants i public a la hora de dinar.

Diferents clubs de diferentes comarques des del Delta de l´ Ebre fins a Barcelona hi participaren, cosa que es d´ agrair als seus entrenadors que comptin un any mes en aquest concurs donant-li una molt bona participacio aixi com una gran qualitat dels genets participants que feren les delicies del nombros public majoritariament de la nostra comarca.

El jurat de camp va ser presidit per la jutja Dominique Grillot i la jutja Barbara Regas acompanyats pel delegat federatiu el Sr. Jordi Pontes.

La primera prova en celebrar-se va ser la corresponent a la Reprise AP, que va reunir a un total de setze conjunts i on el millor binomi va ser el format per Samanta Gornicka amb Fosca amb una mitjana final de 70.750%, seguida en la segona posició per Paula Barrionuevo amb Western amb acumulat de 70.300%, mentre que la tercera plaça del podi va recaure en Álvaro Castillejo i Valetta amb un resultat de 70.250%. A la Reprise 1, nou triomf femení, en aquesta ocasió gràcies a l’actuació de Núria Planas amb Malboro amb una mitjana de 67.065%, seguida de Nerea Aparicio amb Hassel amb un total de 65.109%, tancant el podi el conjunt format per Josep Castells i Diadema IX amb un resultat de 63.696%.

A la Reprise 2, victòria de Mariona Joan amb Seabiscuit amb una mitjana de 66.161%, seguida en la segona posició per Esteban Puga amb Beirut amb un resultat de 65.446%, tancant el podi el binomi format per Judith Delgado i Mariposa amb un total de 62.143%. A la Reprise 3A, Judith Magrané s’imposava a lloms d’Arroba Lord amb un resultat de 64.779%, superant en les posicions d’honor a Marta Royo amb Laika, que es classificava en segona posició amb una mitjana de 61.324%, tancant el podi Josep Castells amb Especial VIII amb un total de 57.941%. Finalment, el concurs es va completar amb la prova corresponent a la Reprise 4. En aquesta ocasió, el podi el van formar Sarah Nuit Guest amb Olivier de Altise en la primera posició amb una mitjana de 63.403%, amb Nerea González i Macarena LXXX en la segona plaça del podi amb una mitjana de 60.069%, tancant el podi el binomi format per Jennifer Geerts amb Zomorfico amb un total de 59.375%

Cal destacar que els components del club Hipic Castells varen obtenir una molt gran participacio pujant al podi amb tres de las cinc categories que es disputaren i a mes conquerint la VIII COPA COSTA DAURADA amb la mitja mes alta de tot el concurs el binomi guanyador va recaure amb Samanta Gornicka que a lloms de Fosca va obtenir un 70.750 mitja que no fou superada amb tot el dia per cap binomi mes i que al final de la competicio la proclama brillant guanyadora de la VIII COPA COSTA DAURADA

El comiter organitzador vol agrair desde aqui la gran col.laboracio de tots els menbres del club sense la qual no fora possible que any rera any es portes a terme aquests esdeveniments esportius que tan de goig fa poder-los realitzar.

Josep Castells