Noticias-2010-Tres Tombs de la Selva del Camp

Volíem tornar a sortir però diverses raons en van portar a només fer-vos una crítica d’aquest tres tombs.

El dia va sortir tot ennuvolat, es pot dir que va aguantar, encara que plovisqués una mica, el lloc de concentració va esser davant de la Cooperativa, allí es realitzava l’esmorzar de germanor, per als participants dels tres tombs era gratuït, el resta pagava 3€, ara bé, qui paga reclama, com pot ser que es quedin sense menjar? Iiii, senyors els nens i nenes que no tenen dret a veure, almenys tenir botellins d’aigua no lis donaràs pas vi, ni que sigui molt bo, o es que els minyons tenien que entrar dins la cooperativa a fer gasto…ah per no dir i recalcar, però es que minyons i grans, on tenien que anar a fer certes necessitats (rentar-nos les mans, etc…)

L’organització te diversos punts a recalcar, cert que tothom te dret a beneir als animals, però s’ha de tenir una certa mesura, en algun propietari, (el cavall, es un soci, un company que s’ha de cuidar tot l’any) no es un mitja per poder presumir uns dies al any.

Havia un cavall el pobre, tot amarat de suor, amb la boca sagna’n, sense ferra, els pobre va ser objecte de moltes mirades, ja que va arribar al moment que estava tremolant,…Sr. Propietari,quin animal es mereix això?

Varen començar els tres toms, a les 12 del migdia, tot va transcorre en certa normalitat, va haver molta asistencia de petits carruatges amb ponis, i rucs, i algun carruatge  de fer-se mirar, pel resta poca asistencia de clubs hípics o propietaris amb els seus cavalls.

Els Tres tombs es una tradició que l’hem de cuidar sinó es perdrà, jo no dic que als genets  se’ls haguí de pagar ninguna barbaritat ni res al estil, però si que se’l l’ha de motivar perquè assisteix en aquestes concentracions, pensin amb això organitzadors, poder vessin hagut mes assistents dels que hi havia.

Aquí s’ha de dir allo de s’acaba el menjar s’ha acabar la festa, la gent va esmorzar i va marxar capa casa, no havia gaire cosa a veure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *