Tres Tombs Cambrils 2017

Tres Tombs Cambrils 2017

Ene 30, 2018 0 Por TopCavalls Redacción

San Antoni 2017

El darrer diumenge 21 de Gener a Cambrils es varem donar cita cavalls, carruatges i cavallerisses novament amb la finalitat de la benedicció de tots els animals domèstics, acte anomenat «Tres Tombs».

Els Tres Tombs acte que només és festeixa a Catalunya, bé donat per la tradició del dia de San Antoni – Patro dels animals- de poder bateixar als nostres animals domèstics, (especialment cavalls), com no tothom pot estar a totes les poblacions a l’hora, cada cap de setmana es realitza a una població diferent, fent d’aquesta una festivitat que fins l’agost se celebra.

El dia va sortir solejat això si amb una mica de vent, típic a la Comarca de Tarragona, però això no va frenar als aficionats dels cavalls estiguessin per als diversos carrers que transcorria la desfilada de diversos clubs hípics, carruatges històrics i propietaris diversos, els quals feien lluir els seus estimats animals.

.Juntament amb els Tres Tombs la festivitat de Sant Antoni ha recuperat altres actes que han comptat amb gran participació dels cambrilenses. Un d’ells ha estat el desdejuni popular, en el qual s’ha servit llonganissa, cansalada, pa torrat, oli nou i fruita. Amb aquest desdejuni s’ha donat el tret de sortida als actes de Sant Antoni que han ocupat tot el cap de setmana.

 

 

 

“fotos cedidas por” :Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC)