Mor una noia i tres més resulten ferides en desbocar-se uns cavalls a L’Escala

Mor una noia i tres més resulten ferides en desbocar-se uns cavalls a L’Escala

Ago 12, 2017 0 Por TopCavalls Redacción

La víctima mortal tenia 33 anys i estava d’excursió amb una hípica per l’ermita de les Cinc Claus

El passat 20/07/2017 Tràgic accident a L’Escala. Una noia de 33 anys va morir ahir i tres més van resultar ferides mentre feien una excursió a cavall.

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències informatives però es decanten que es tractar d’un fet accidental.

El succés es va desencadenar poc després de les sis de la tarda, mentre un grup estava fent una excursió per la zona de l’Ermita de les Cinc claus de l’Escala.

Segons fonts consultades, un cavall es va espantar -el que duia la víctima mortal- i va començar a córrer. I això va causar un efecte cadena amb els altres animals del grup que hi van anar al darrere provocant després com una estampida.

La noia finada, de 33 anys i nacionalitat espanyola. Va patir ferides a la zona del tòrax de molta gravetat després que se li desboqués el cavall. Tot i això, el SEM va estar intentant reanimar la jove durant una bona estada, però finalment, va perdre la vida.

A més de la víctima mortal, en aquest accident també van resultar afectades dues menors -de 14 i 16 anys- i una jove de 19 anys. D’aquestes, la de 14 anys va ser atesa al CAP de l’Escala mentre que les altres dues van ser evacuades en ambulàncies del SEM en estat de poca gravetat fins a l’hospital de Figueres.

El SEM va activar tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat. Al lloc també hi van treballar els Mossos d’Esquadra que han obert diligències informatives pel cas.

El grup accidentat estava fent una excursió que va des de l’hípica, que es troba ubicada a la carretera de Sant Martí d’Empúries, fins a les Cinc Claus. Una excursió que es fa en una zona plana, entre camps i que dura uns 45 minuts.

Font: Diari de Girona